دیپلم گرافیک رایانه‌، گرافیک کامپیوتری

دیپلم گرافیک رایانه‌

دیپلم گرافیک رایانه، یک انتخاب آسان، جذاب و مطمئن برای دریافت دیپلم است. 

رشته گرافیک به دوصورت وجود دارد، سنتی و کامپیوتری. در حال حاضر گرافیک دارد از حالت سنتی خودش خارج میشود و بیشتر تصاویر به شکل کامپیوتری ایجاد میشوند. در اینجا میخواهیم در مورد دیپلم گرافیک رایانه  با هم صحبت کنیم. برای دریافت دیپلم گرافیک رایانه‌ که از شاخه های دیپلم کاردانش است(میتوانید مزایای دریافت دیپلم فنی و دیپلم کاردانش را در این صفحه ببینید)، در مجتمع آموزشی ویژگان، می‌توانید از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

گرافیک رایانه چیست؟

به تصاویر و فیلم‌هایی که به‌وسیله رایانه ( با نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای ویژه ) ساخته و ویرایش می‌شوند، گرافیک کامپیوتری یا رایانه‌ای (Computer Graphics) گفته میشود.

اگر شما ایده های خلاقانه زیاد و ذوق هنری کافی دارید، شغل گرافیست مناسب شماست. گرافیک هنر انتقال (ارتباط) دادن یک پیام از طریق تصویر به مخاطب است. عنوان گرافیک از واژه یونانی (GRAPHEIN) گرفته شده که به معنای حکاکی، نگاشتن، طراحی و رسامی است.

گرافیک کامپیوتری تأثیری چشمگیر بر رسانه‌های مختلف گذاشته و دنیای انیمیشن، فیلم‌ها، تبلیغات، بازی‌های رایانه و طراحی گرافیک را کاملاً عوض کرده.

تولد و توسعه گرافیک زمانی شکل گرفت که عصر صنعتی شدن و تولید انبوه کالای صنعتی و غیر صنعتی آغاز شد و برای معرفی انبوه کالاها نیاز به تبلیغ پیدا شد تا مشتری در انتخاب خود دچار سردرگمی نشود.

طبیعی است که برای عموم مردم تبلیغ کردن نیازمند زبان مشترکی بود که از تلفیق خطوط، رنگ ها و علامت هایی باشد که تصویر شکل گرفته بتواند خواسته تولید کننده محصول را برآورده سازد.

دروس تخصصی دیپلم گرافیک رایانه

ردیپلم گرافیک پنج درس اصلی دارد: کاربر رایانه، تایپ رایانه، گرافیک رایانه، طراحی سیاه و سفید، طراحی رنگی.

توضیح هر کدام از زیر شاخه ها رو در زیر میبینید:

مهارت کاربر رایانه (6 واحد درسی):

کاربر رایانه، کسی است که با ضمن رعایت اصول ایمنی و بهداشتی، با تکیه بر مفاهیم و مبانی رایانه، سیستم رایانه ای  را راه اندازی نماید و بتواند در سیستم عامل ویندوز از عهده ذخیره سازی، نگهداری و مدیریت اطلاعات برآمده و با بکار گیری نرم افزار و سخت افزار خروجی، اطلاعات را تحویل دهد. و بتواند با استفاده از اینترنت، اطلاعات مورد نظر را جستجو و استخراج کند و همچنین از پست الکترو نیک، جهت ارسال و دریافت اطلاعات استفاده نماید.

مهارت طراحی گرافیکی سیاه و سفید(5 واحد درسی):

طراح گرافیک سیاه وسفید، کسی است که با تکیه بر دانش مبانی هنرهای تجسمی از عهده کادر بندی، به کارگیری عناصر بصری، ایجاد بافت و حجم مجازی بر آمده و در اجرای آثار گرافیکی سیاه وسفید بتواند از تناسبات طلایی، تعادل و توازن، کنتراست و ریتم  به خوبی استفاده کرده و اصول ترکیب بندی را رعایت کند، و علاوه بر آن بتواند علائم و نشانه های گرافیکی را طراحی نماید.

مهارت طراحی گرافیکی رنگی(4 واحد درسی):

طراح گرافیک رنگی، کسی است که با تکیه بر دانش مبانی هنرهای تجسمی و توانایی های طراح گرافیکی سیاه وسفید از عهده تجزیه وتحلیل رنگها، ترکیب رنگهای اصلی و ساخت رنگهای ثانویه ، بکارگیری رنگهای مکمل ورنگهای متضاد و استفاده از هارمونی رنگها در خلق آثار گرافیکی برآمده و نیز بتواند با استفاده از رنگهای مختلف بافت و حجم پردازی کند  و علاوه بر اینها بتواند با تجزیه فرم و رنگ آثار هنرمندان نقاش، تجربیات آنها را برای خلق آثار گرافیکی مورد استفاده قرار دهد.

مهارت تایپ رایانه (3 واحد درسی):

تایپیست  رایانه، کسی است که علاوه بر داشتن مهارت کاربر رایانه، از عهده ایجاد متون فارسی و لاتین و انجام عملیات روی متن، قالب بندی متون، کار با سبکها- الگوها و Tab ، ایجاد جداول، طراحی صفحات، چاپ متون و کار با امکانات پیشرفته در نرم افزار Ms Word  بر آید و قادر به تایپ سریع متون فارسی و لاتین باشد.

مهارت گرافیک رایانه‌ (28 واحد درسی):

گرافیست رایانه، کسی است که با اتکا به دانش استفاده از رایانه بتواند بعد از نصب و راه اندازی نرم افزارهای مورد نیاز، تصاویر و عکس های دلخواه را به رایانه انتفال و ذخیره نماید . سپس با استفاده از نرم افزار فتوشاپ تنظیمات اولیه مربوط به نور، رنگ و کنتراست را روی عکس اعمال و بعد از آن بتواند با به کار گیری نرم افزار کورل دراو، طرح وپروژه های گرافیکی را اجرا نماید.

دروس رشته دیپلم گرافیک رایانه‌

نام واحدتعداد واحدتوضیحات
کاربر رایانه5در این درس، کاربر با ویندوز، آشنایی اولیه پیدا میکند و میتواند نیازهای اولیه خود را در رابطه ا کامپیوتر رفع نماید.
تایپ رایانه2/5آشنایی کاربر با نرم افزار اداری word، و توانایی ایجاد و ویرایش متن.
گرافیک رایانه28آشنایی کاربر با نرم افزار photoshop و ادیت تصاویر.
سیاه و سفید4آشنایی با ریتم و خط و نقطه
رنگی3شناخت رنگهای اصلی و آشنایی با ترکیب رنگها
مجموع42/5

گرایش های دیپلم گرافیک رایانه در دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی چیست؟

كارشناسی حرفه ای گرافيک – پوسـتر و نشـانه، تصوير سازی، چاپ و بسته بنـدی، كارشناسـی حرفه اي گرافيک – گرافيک

  آینده شغلی دیپلم گرافیک رایانه:

رشته گرافیک بازار وسیعی را در شغلها به خود اختصاص میدهد. با توجه به پیش روی دنیا به سمت استفاده از شبکه‌های مجازی و اهمیت تولید محتوای بصری، رشته گرافیک تبدیل به یکی از پردرآمدترین رشته های دنیا با بازار کار بسیار وسیع شده است.شغلهایی مثل طراحی لوگو، طراحی لباس، طراحی صفحات کتاب و جلد، طراحی پوستر و بنر،  طراحی تبلیغاتی مثل کاتالوگ، اوراق اداری و غیره.

درآمد یک گرافیست در ایران به فاکتورهایی از جمله میزان مهارت و آشنایی او با نرم‌افزارهای مختلف، سطح تجربه و هنر او در ارائه ایده‌های جدید و سابقه کاری فرد بستگی دارد و از چند میلیون تومان شروع می‌شود اما نمی‌توان برای آن سقف خاصی در نظر گرفت.

 

برای دیدن مسیر یادگیری در رابطه با گرفتن دیپلم گرافیک رایانه‌ کلیک کنید. ضمنا برای گرفتن مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.